Data Center

Sisteme de racire pentru camere de server

Centrele de date sunt o parte integranta a societatii noastre, iar cei care lucreaza in industrie stiu ca racirea lor va fi intotdeauna o parte importanta a acestui ecosistem. Calculatoarele dintr-un centru de date functioneaza 24 de ore 7 zile pe saptamana intr-un ritm extrem de ridicat, incat temperatura lor se ridica foarte mult. Trebuie sa se aplice sisteme complexe de racire pentru ca aceste computere sa continue sa functioneze fara supraincalzire si punere in pericol a datelor stocate. In intreg acest proces se consuma o cantitate imensa de energie electrica.

Airvent ofera una dintre cele mai complete game de produse de racire a camerelor de server de pe piata. De la cea mai mica sala de servere pana la cel mai mare centru de date, livram tipul de solutie de racire de care aveti nevoie.

Cand este vorba de aer noi te putem ajuta

De la proiectare si pana la instalare, echipa noastra de specialisti isi asuma deplina responsabilitate asupra intregului proiect, astfel incat indiferent de industria dvs., veti beneficia de o solutie rapida, eficienta si fiabila, construita pentru a dura.

× Ai nevoie de ajutor?