Office

Importanta unei ventilatii eficiente la birou

Poluarea aerului nu se limiteaza doar la strazile aglomerate din oras. Ea devine o problema si mai mare in interiorul birourilor, acolo unde datorita imbunatatirii izolatiei si a materialelor de constructie, aerul poate sa fie cu pana la 50% mai poluat decat aerul de afara.

Poluarea aerului de la birou poate cauza: astm, alergii, oboseala, toate acestea ducand la inrautatirea nivelului de concentrare si productivitate.

Intr-un studiu recent realizat de BESA (Building Engineering Services Association) peste 75% din respondentii care isi desfasoara activitatea in birouri au simtit ca slaba calitate a aerului din incaperi i-a afectat in realizarea sarcinilor. Peste doua treimi dintre cei intervievati au declarat ca deschiderea unei ferestre a fost cea mai comuna forma de ventilatie. Cu toate acestea, prin deschiderea unei ferestre exista riscul expunerii celor din interior la poluantii nocivi din exterior. Prin deschiderea unei ferestre va exista, de asemenea, o crestere a nivelului de zgomot, reducand in continuare nivelul de concentrare al celor ce lucreaza in birou.

Una dintre recomandarile principale din raport a fost sa se asigure o ventilatie adecvata la birou, deoarece aceasta va ajuta la eliminarea rapida si eficienta a poluantilor nocivi.

Daca doriti sa instalati sisteme de ventilatie in biroul dumneavoastra echipa noastra va poate oferi cele mai bune servicii atat in proiectarea cat si in instalarea acestora.

Cand este vorba de aer noi te putem ajuta

De la proiectare si pana la instalare, echipa noastra de specialisti isi asuma deplina responsabilitate asupra intregului proiect, astfel incat indiferent de industria dvs., veti beneficia de o solutie rapida, eficienta si fiabila, construita pentru a dura.

× Ai nevoie de ajutor?