Livrare și montaj aer condiționat rezidențial

Investiția într-un sistem de climatizare este o decizie importantă

AirVent Engineering vă va ajuta să determinați necesarul BTU pentru sistemul de aer condiționat potrivit pentru nevoile dvs. de confort la domiciliu. Începem prin efectuarea unei analize energetice a casei dvs. Vom măsura ferestrele, vom verifica izolația, materialele de construcție, expunerea la soare plus alte lucruri care afectează direct dimensiunea sistemului. Apoi, vă vom ajuta să selectați un sistem care să se potrivească stilului dumneavoastră de viață și cerințelor de confort la domiciliu.

Ultimul pas este să livram noul aparat de aer condiționat și să-l instalam respectând în totalitate instrucțiunile de instalare stabilite de producători. Instalarea corectă este esențială pentru obținerea unor performanțe optime. O istalare necorespunzătoare poate reduce eficiența aparatului de aer condiționat cu 30%.

Echipamentele mono-split sunt formate dintr-o unitate interioară și o unitate exterioară și sunt destinate spațiilor rezidențiale.

Echipamentele multi-split sunt formate din mai multe unități interioare de diverse tipuri și capacități conectate la o singură unitate exterioară și sunt destinate spațiilor rezidențiale.

Cand este vorba de aer noi te putem ajuta

De la proiectare si pana la instalare, echipa noastra de specialisti isi asuma deplina responsabilitate asupra intregului proiect, astfel incat indiferent de industria dvs., veti beneficia de o solutie rapida, eficienta si fiabila, construita pentru a dura.

× Ai nevoie de ajutor?