Livrare si montaj aer conditionat rezidential

Investitia intr-un sistem de climatizare este o decizie importanta

AirVent Engineering va va ajuta sa determinati necesarul BTU pentru sistemul de aer conditionat potrivit pentru nevoile dvs. de confort la domiciliu. Incepem prin efectuarea unei analize energetice a casei dvs. Vom masura ferestrele, vom verifica izolatia, materialele de constructie, expunerea la soare plus alte lucruri care afecteaza direct dimensiunea sistemului. Apoi, va vom ajuta sa selectati un sistem care sa se potriveasca stilului dumneavoastra de viata si cerintelor de confort la domiciliu.

Ultimul pas este sa livram noul aparat de aer conditionat si sa-l instalam respectand in totalitate instructiunile de instalare stabilite de producatori. Instalarea corecta este esentiala pentru obtinerea unor performante optime. O istalare necorespunzatoare poate reduce eficienta aparatului de aer conditionat cu 30%.

Echipamentele mono-split sunt formate dintr-o unitate interioara si o unitate exterioara si sunt destinate spatiilor rezidentiale.

Echipamentele multi-split sunt formate din mai multe unitati interioare de diverse tipuri si capacitati conectate la o singura unitate exterioara si sunt destinate spatiilor rezidentiale.

Cand este vorba de aer noi te putem ajuta

De la proiectare si pana la instalare, echipa noastra de specialisti isi asuma deplina responsabilitate asupra intregului proiect, astfel incat indiferent de industria dvs., veti beneficia de o solutie rapida, eficienta si fiabila, construita pentru a dura.

× Ai nevoie de ajutor?