Parteneri

Daikin este liderul pietei in ceea ce priveste solutiile de aer conditionat moderne, de calitate si cu eficienta energetica, potrivite pentru orice tip de cladire.

Goldsense

Sisteme climatizare

Marca Hokkaido este un lider recunoscut in Italia si in Europa in sectorul aparatelor de aer conditionat pentru aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale.

Fujitsu este o companie cu sediul la Tokyo cu o experienta de peste 70 de ani in realizarea de echipamente de calitate, cu o reputatie recunoscuta pe plan mondial.

Soler & Palau vezi site partener

Lider mondial in sistemele de ventilatie pentru medii casnice, comerciale si industriale.

Grupul Midea este unul dintre cei mai importanti producatori de aparate de aer conditionat, cu o baza de productie distribuita in intreaga lume. Grupul isi vinde produsele in peste 150 de tari si regiuni.

Mitsubishi Electric vezi site partener

Un producator de top in domeniul sistemelor de climatizare, propune modelele de aparate de aer conditionat cu tehnologia inverter ce permit functionarea la intensitate variabila a compresorului si astfel, o mai buna eficienta, dar si un confort sporit.

Midea Commercial Air Conditioner (MCAC) este o divizie a grupului Midea fondata în 1968. In prezent, compania este un furnizor important de produse comerciale, bazat pe un cadru matur de marketing, vanzari si proiectare a proiectelor.

Este cel mai mare producator mondial de aparate de aer conditionat. Prin intermediul a opt baze de productie pe care le detine in China, Vietnam, Pakistan si Brazilia, Gree poate produce pana la 60 de milioane de aparate de aer conditionat rezidentiale anual.

Incepand cu 1974, Stulz a cunoscut o extindere continua in Germania si in strainatate in dezvoltarea, productia, instalarea si serviciul de mentenanta de unitati de climatizare de precizie, racitoare si sisteme de umidificare pentru centre de date IT cat si instalatii de telecomunicatii.

Compania ofera Centrale de Tratare a Aerului VENTUS, aeroterme VOLCANO si perdele de aer WING.

× Ai nevoie de ajutor?