Parcari subterane

Sisteme de ventilatie pentru parcari subterane, mai sigure si mai eficiente

Majoritatea parcarilor auto necesita un nivel de ventilatie mecanica care sa satisfaca standardele de siguranta internationale. Cu cat sistemul de ventilatie pentru o parcare subterana este mai bine planificat cu atat va fi mai eficient. Dimensionarea sistemului de ventilatie se bazeaza, in general, pe rata de schimb a aerului (in functie de poluarea atmosferica) sau pe un volum de aer stabilit, care este inmultit cu numarul locurilor de parcare.

Cu ajutorul unui sistem de ventilatie performant puteti evita zonele “moarte” din parcare. Sistemul este folosit atat pentru ventilatia de zi cu zi, cat si pentru extragerea fumului in caz de incendiu.

Sistemele de ventilatie pentru parcari subterane proiectate si livrate de catre Airvent satisfac ultimele standarde de siguranta si eficienta energetica.

Indiferent de cerinte AirVent are o solutie disponibila si poate oferi:

  • Proiectare completa a sistemului
  • Compatibilitate completa cu reglementarile in vigoare
  • Livrare si instalare
  • Punerea in functiune a sistemului
  • Serviciu de mentenanta

Cand este vorba de aer noi te putem ajuta

De la proiectare si pana la instalare, echipa noastra de specialisti isi asuma deplina responsabilitate asupra intregului proiect, astfel incat indiferent de industria dvs., veti beneficia de o solutie rapida, eficienta si fiabila, construita pentru a dura.

× Ai nevoie de ajutor?