Proiectare și consultanță

De la concepție până la finalizare, vom gestiona întregul dvs. proiect

AirVent Engineering oferă servicii de proiectare, consultanță și asistență tehnică pentru sisteme de refrigerare, ventilare și climatizare. Nu numai că oferim produse premium de la furnizorii de top din industrie, dar oferim, de asemenea, un management complet al proiectelor de la început până la sfârșit, fară costuri suplimentare.

Indiferent daca aveți nevoie de un sistem complet de ventilație comerciala, de echipamente aplicații industriale sau pur și simplu de un aparat de aer condiționat rezidențial, AirVent Engineering oferă o abordare profesionista pe care nu o veți găsi în alta parte.

Realizăm proiecte la cele mai înalte standarde pentru locuințe rezidențiale industria HoReCa, spații de birouri, magazine, parcări subterane și altele.

Cand este vorba de aer noi te putem ajuta

De la proiectare si pana la instalare, echipa noastra de specialisti isi asuma deplina responsabilitate asupra intregului proiect, astfel incat indiferent de industria dvs., veti beneficia de o solutie rapida, eficienta si fiabila, construita pentru a dura.

× Ai nevoie de ajutor?