Retail

Sisteme de ventilatie pentru sectorul retail

Dezvoltatorii din industria retail au transformat experienta cumparatorilor in magazin. Magazinele moderne trebuie sa poata oferi clientilor o atmosfera pe care acestia sa nu poata gasi in mediul online. Centrele comerciale au devenit centre sociale care ofera o gama larga de optiuni de agrement si de luat masa, alaturi de suficiente magazine pentru a mentine consumatorii ocupati toata ziua.

Pentru arhitectii care proiecteaza aceste cladiri complexe, optinerea unui flux de aer corect este esential. Designul ventilatiei trebuie sa pastreze aerul intr-un mod eficient in miscare pentru confortul cumparatorilor, dar si sa mentina costurile energetice la un nivel minim.

Daca doriti sa instalati sisteme de ventilatie in magazinul dumneavoastra echipa noastra va poate oferi cele mai bune servicii atat in proiectarea cat si in instalarea acestora.

Cand este vorba de aer noi te putem ajuta

De la proiectare si pana la instalare, echipa noastra de specialisti isi asuma deplina responsabilitate asupra intregului proiect, astfel incat indiferent de industria dvs., veti beneficia de o solutie rapida, eficienta si fiabila, construita pentru a dura.

× Ai nevoie de ajutor?