Ventilatie bucatarii profesionale

Importanta ventilatiei intr-o bucatarie profesionala

Un mediu controlat si curat intr-o bucatarie profesionala nu este usor de obtinut. Cei care se ocupa de o bucatarie profesionala trebuie sa se asigure ca aceasta este foarte bine aerisita. Ventilatia adecvata intr-o bucatarie profesionala este extrem de importanta, nu numai ca asigura sanatatea si siguranta personalului, dar si longevitatea bucatariei in sine.

Bucatariile prefesionale degaja mult mai multa caldura decat bucatariile rezidentiale, datorita cantitatilor mari de alimente gatite, metodelor utilizate, dar si numarului mare de persoane prezente. Daca o bucatarie nu este capabila sa ramana bine aerisita, caldura, grasimea si fumul pot prezenta pericole reale pentru sanatate.

Toate aceste lucruri fac ca proiectarea corecta si furnizarea componentelor de inalta calitate pentru implementarea unui sistem eficient de ventilatie este de o importanta capitala.

Airvent ofera sisteme de ventilare, pentru bucatarii profesionale, de cea mai inalta calitate, la preturi accesibile, tinand seama in acelasi timp de impactul pe care il produc asupra mediului inconjurator.

Cand este vorba de aer noi te putem ajuta

De la proiectare si pana la instalare, echipa noastra de specialisti isi asuma deplina responsabilitate asupra intregului proiect, astfel incat indiferent de industria dvs., veti beneficia de o solutie rapida, eficienta si fiabila, construita pentru a dura.

× Ai nevoie de ajutor?