Executie instalatii de purificare a aerului

De ce conteaza purificarea aerului

In functie de activitatile pe care le ai, poti petrece aproximativ 90% din timp in interior. Iar cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont este calitatea aerului pe care il respiri, pentru ca in interior calitatea acestuia poate sa fie de doua pana la cinci ori mai rea decat calitatea aerului de afara.

Aerul pe care-l respiri in interior are un efect direct asupra sanatatii tale si a familiei tale.

Aparatele de curtare a aerului sunt sisteme de filtrare performante care pot fi instalate la sistemul dvs. de incalzire si racire centrala pentru a elimina cantitati mari de praf, polen, spori de mucegai, fum, gaze chiar si virusi.

  • Filtre pasive de curatare a aerului – sunt filtre care elimina particule mici de praf, murdarie si poluanti pana la dimensiunea de 0,3 microni si necesita inlocuirea acestuia la fiecare 12 luni.
  • Dispozitive electronice de curatare a aerului – utilizeaza un camp electric de inalta tensiune pentru a incarca particulele de murdarie si praf, apoi colecteaza aceste particule pe o placa metalica. Chiar daca nu necesita inlocuire trebuie sa fie spalat de 4 -5 ori pe an pentru a ramane eficient.
  • Filtre de tip HEPA (High Efficiency Particulate Arrestance) – elimina particulele de praf si murdaria microscopica de pana la 1 micron si pot retine si fun, gaze si virusi.

Cand este vorba de aer noi te putem ajuta

De la proiectare si pana la instalare, echipa noastra de specialisti isi asuma deplina responsabilitate asupra intregului proiect, astfel incat indiferent de industria dvs., veti beneficia de o solutie rapida, eficienta si fiabila, construita pentru a dura.

× Ai nevoie de ajutor?